Важно събитие? Създайте впечатление с лимузини под наем

Чудите се как да направите впечатление сред останалите на важно събитие?

Има няколко начина. Изберете най-луксозния си аутфит и добавете едно истински бижу към него. Имам в предвид нещо по-специално от часовник или колие… Продължете да четете надолу, за да разберете къде да откриете най-изгодните лимузини под наем, които ще допринесат за вълнуващата вечер!

Представете си, че пристигате на нея, излизайки от невероятно луксозна лимузина и стъпвайки върху червен килим. Стана ли Ви интересно?

Но къде да открием тези бижута под наем?

Най-доброто място е RingSpot.bg. Фирмата може да се похвали с такива клиенти като Черешката на Тортата, Звездни Стажанти, Национална Лотария, Вип Брадър 2016, България търси Талант и Фермата Съединение. В шоурума им те поддържат лимузини на едни от най-изисканите и луксозните в света: Excalibur, Jaguar STR, Hummer Pinacle, Beverly, Lincoln Cabriolet, Chrysler и други.

Многобройните доволни клиенти на РингСпот ще подтвърдят, че те се стараят да предлагат високо качество на достъпни цени. Влезте в сайта им, за да разгледате ценоразписа и самите модели лимузини. Ще Ви открием тайната, че цените им започват от 140 лв. на ден. И като сметнем, че капацитета на лимузини под наем е от 8 до 17 души, това означава, че един ден би могъл да ви излезе малко над 8лв.

Ако смятате, че това е перфектната идея за вас, не се колебайте, а се свържете с RingSpot.bg. Тел.: 0 885 710 760, Viber / WhatsApp, и имейл адрес: info@ringspot.bg.

При желание от ваша страна да видите лимузините под наем на живо, можете да го направите след предварителна уговорка, в техния шоурум в гр.София, на адрес Околовръстен път 126 Симеоново/София в Шоурума на „Balkan Conteineг“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *