За външния вид на сватбените покани

Калиграфията е подходяща само при хармонично взаимодействие с общата концепция. Съответно дизайнът на външния вид на сватбените покани трябва напълно да съответства на основната идея на вашето тържество. Като по този начин предварително настроите гостите към избрания от вас стил. В допълнение към поканата за сватба, печатът в същия стил включва бордни карти, номера на масата, банкетни менюта за гости, карта за сядане и карти с благодарности.

Именните бордни карти, номера на масата и план за сядане ще помогнат на гостите ви да намерят местата си на банкета. А благодарните ви картички, прикрепени към подаръка, оставени на банкетната чиния или изпратени в поканата, отново ще покажат на вашите близки колко се радвате да ги видите и оцените тяхното посещение.

За външния вид на сватбените покани

Поканите за сватба са не само приятен знак за внимание на гостите и практическо бележка с необходимата информация. Но и пълноценен елемент на декора, от който започва настроението на вашето тържество и с което цялата сватбена украса ще резонира. В допълнение, това е още едно напомняне за вашия прекрасен празник. Който ще стопли душата на вашите близки, ще хвърли приятни спомени след известно време. Затова спокойно можем да кажем, че поканата е визитната картичка на тържеството, към създаването на която трябва да се подхожда отговорно.

Според една от графичните дизайнери на сватбена агенция О. Живаева : “Разработката на сватбения печат е много вълнуващо и отговорно. Това е „ароматът“ на сватбата, фин, чувствен, създаващ специално настроение. Именно с него гостите се запознават на първо място. Когато получат номинален плик от текстурирана на допир хартия в ръцете си и го отворят с неприкрито вълнение.

Как ще изглежда този аромат?

Деликатен и едва доловим, като миризмата на цъфнали божури, мечтателен като поле от лавандула, тайнствен като звездно небе, прохладен и освежаващ като морски бриз или нахален и игрив като лятна вечер? От Вас ще зависи да решите. Основното е да не контрастирате със стила на Вашата сватба, а напротив, да подкрепите и създадете цялостна картина. Представете си го … Почувствайте го! И ние ще Ви помогнем да реализирате всички идеи на хартия.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *