Сглобяемите къщи и техните особености

Разлики в експлоатационния живот. Сглобяемите къщи и техните особености:

Всички къщи се различават по техния експлоатационен живот. Но поддръжката на къщата също е свързана с експлоатационния живот. Да вземем например една дървена къща, или пък една  панелна къща без поддръжка може да се разпадне за 50 години, като в същото време при правилна поддръжка може да живее повече от един век.

Въпреки това, без значение колко са къщите, те морално остаряват. Моралът им зависи от сегашния стандарт на живот в страната. Т.е. ако сега нормата на човек е 16 квадратни метра. Тогава в бъдеще броят може да се промени на 20, 25, 30 и дори 50 квадратни метра. м. Съответно, ще има много малко текущи метри в панелни къщи и всякакви други къщи, с изключение на разположението му.

Сглобяемите къщи и техните особености

Както знаете, материалите за строителството или сглобяването на къщи не се правят на строителната площадка. А някъде на други места … фабрики, фабрики и т.н. Материалите за изграждане на къщи, изработени от дърво, се правят най-бързо и най-просто за производство, с изключение на факта, че първо дървото трябва да се отглежда или използва съществуващата гора. Морският контейнер ще бъде равнопоставен като „отпадък“, но тъй като все още трябва да се произвежда, приготвянето на материали от дърво е по-бързо.

Всички видове сглобяеми къщи са частично произведени във фабрики.

В зависимост от размерите за транспортиране, къщи / блокове / материали могат да бъдат направени изцяло или частично. По този начин блокове за тоалетна баня от стоманобетонни продукти могат да бъдат доставени готови директно до строителната площадка и инсталирани у дома.  Модулните къщи имат същия процес на изграждане. Разлики в техническите възможности. Всички сглобяеми къщи, които се доставят в готови части до строителната площадка, имат ограничения по размер. Т.е. ако искате модулна къща с големи стаи, тогава те ще имат ограничение от 3-4 метра ширина и дължина с ограничения на ремаркета или камиони.

Готовите модулни къщи или стаи са единствените, които могат да бъдат доставени с готови облицовки и това са единствените къщи, които могат да бъдат преустроени и / или транспортирани от място на място. Доверете се и поръчайте сглобяеми къщи от ispdd.com

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *