Навременното почистване на септичните ями

Кога и как трябва да почистваме септичната яма

Навременното почистване на септичните ями

Навременното почистване на септичните ями и изпомпването на помийни ями е надежден начин за премахване на неприятните миризми. Както и предпазване от негативните ефекти на токсичните отпадъчни води.

Нашият съвет:

За продължителна и безупречна работа на вашата канализационна система трябва да се спазват две условия:

Периодично извършвайте ревизионно изпомпване (поне веднъж годишно);

Използвайте висококачествени биологични продукти.

За контакт с нас, обадете се на телефон: 0878 777 807. Ние сме ВИК.net с дългогодишен опит във ВиК услугите и по-конкретно отпушване на канали, почистване на септични ями.

Честото преливане на канализационната система (допълнителни обаждания към канализационния камион), „бълбукане в мивката“, неприятна миризма са признаци на заилване („прерастване“) на дренажната система и в резултат на това рязко влошаващо се изтичане на сива вода от вашата канализационна система. Отворете люка на септичната яма. Ако видите такива органични слоеве („капачки“), както на горните снимки, спешно започнете действия „реанимация“. Като правило, при липса на необходимото внимание към системата, това се случва след 3-5 години от нейната експлоатация. С по-нататъшно съгласие това води до пълна реконструкция на цялата система със значителни финансови разходи и нарушаване на вече оформения пейзаж на вашия терен.

За продължителна и ефективна работа

За продължителна и ефективна работа на цялата ви канализационна система, трябва да използвате специални препарати на основата на полезни бактерии. Те биоразграждат органични вещества, изпражнения, мазнини, хартия, унищожават неприятните миризми, почистват тръбите, дренажната система на септичните ями и контейнери от запушвания и отлагания. Ако отпадъчните води от перални и съдомиялни машини попаднат във вашия септичен резервоар, е трудно да се намери алтернатива на ONE FLUSH, произведено в САЩ, тъй като повечето бактерии от други производители се убиват от прахове за пране и други препарати (вижте раздела „Биологични продукти“).

Ето как трябва да изглежда повърхността на отпадъчните води и стените на септичната яма, която се поддържа правилно и своевременно с помощта на ONE FLUSH.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *