Видово разнообразие на турски външни врати за входове

Можете сами да избирате:

  • размерът и формата на външните врати за входове (правоъгълни, сводести);
  • конфигурация-със или без фрамуги, еднолистна, двулистна, една и половина;
  • наличието или отсъствието на остъкляване;
  • метод на довършителни работи – нитро -емайл боя, прахово боядисване, изкуствена кожа, естествено дърво, PVC, MDF, ламинат;
  • пълнене;
  • аксесоари.

Конструкциите на външни врати за входове отвътре могат да бъдат запълнени с изолационни материали, за да се повишат топло- и звукоизолационните свойства. Наличните изолатори са полистирол, минерална вата, фибростъкло, по -скъпи, но с по -добра топлоизолация са базалтови плочи, най -екологичните са дървени блокове, пълни с стърготини и дървени стърготини.

Можете да поръчате турска външна врата за входа Ви с домофони от нас.

При нас е изгодно и ще получите качество от турските метални външни врати за вход на жилищната сграда.

Висококачествените турски врати за входове не се продават в магазините, те се поръчват от производители. Ние произвеждаме крила на всякакви конфигурации за кратко време благодарение на собственото си производство. Инсталирането и измерванията са безплатни. Доставката в рамките също е за сметка на компанията. Ние предоставяме гаранция за всички продукти. Осигуряваме гаранционно и следгаранционно обслужване.

Ние гарантираме високо качество, издръжливост и спазване на всички изисквания, което се потвърждава от сертификати.

Метални турски външни врати за входове с домофон

Този вариант метални външни турски врати за входове с домофон обикновено са изработени от стоманен лист с дебелина от 2 до 4 милиметра. Двуслойна конструкция с допълнителни укрепващи елементи вътре трябва да е с дебелина най-малко 40 милиметра. Голямата маса, притежавана от метална врата с домофон, налага повишени изисквания към пантите на вратите: те трябва да са достатъчно надеждни, за да изключат възможността за блокиране. Също така, входните врати с домофон често са оборудвани с антисменяеми щифтове. Бравата за такава врата обикновено е електромеханична или електромагнитна. Важен елемент от вратата с домофон е затварянето на врата, което ще върне крилото на вратата в затворено състояние.